Spara som pdf

FESTMENY

Meny 1

Mozzarellasallad med ruccola, honungsgratinerat fikon, rostade valnötter och gravad biff
   
Halstrad rödingfilé med rotselleripuré, smörsauterad ostronskivling och champagnesås
   
Vit chokladmousse med hallonpuré och limemascarpone
   

3 rätter 495kr
2 rätter 455kr

Meny 2

Blinie med löjrom citron crème fraiche och hackad rödlök
   
Vildandsbröst med calvadossås och vitlöksbakad potatisfondant
   
Fudgepaj med bär
   

3 rätter 489kr
2 rätter 525kr

Meny 3

Smörhalstrade pilgrimsmusslor med contterad rotselleri och jordärskockspuré
   
Örtrullad oxlé med västebottenterrin och rödvinsglace
   
Crème bruleé med rårörda bär
   

3 rätter 545kr
2 rätter 499kr

Observera att minsta antalet är 12 personer förutsatt att alla väljer samma meny med undantag från allergiker & vegetarianer


Amaranten · Restaurang · Bar · Lounge
Kungsholmsgatan 31, Stockholm
Telefon Restaurangen: 08-693 99 60
Fax: 08-650 55 41
Telefon Hotell: 08-692 52 00
E-post: info@amaranten.se